CV Kursen och vägen till det nya jobbet

CV-KURSEN

Onlinekursen som:

Lär dig göra ett Professionellt CV Enkelt, 

skriva Säljande Personligt Brev  &  Glänsa på Arbetsintervjun!

Om Kursen:

Har du sökt många jobb med ett hemmasnickrat standard CV, och inte blivit kallad till intervjuer?  Eller är du trött på ditt nuvarande jobb och vill byta?
Då är det här kursen för dig! Steg för steg får du lära dig exakt hur du på ett enkelt sätt gör ett professionellt CV, hur Du skriver ett Säljande Personligt brev och hur du kan förbereda dig inför en anställningsintervju! I CV-Kursen får du veta vilka frågor som kommer på anställningsintervjun och hur du kan tänka kring svaren. Det här är kursen som underlättar din arbetssökarprocess, och här får du lära dig hur du marknadsför dig själv för att få arbetsgivarens uppmärksamhet!

Kursinnehåll

Hur Du gör ett Professionellt CV på ett Enkelt sätt 

Ditt CV är det viktigaste i arbetssökarprocessen, och i det här avsnittet får du lära dig hur man på ett enkelt sätt, steg för steg, gör ett snyggt professionellt CV som får DIG att sticka ut ur mängden!

Så tar Du en Vinnande CV-Bild

Ditt CV är som ett reklamblad för dig, som ska visa dina erfarenheter och ge en rättvis bild av dig, men hur tar man just bilden? I det här avsnittet går vi igenom hur man ska göra och vad man ska undvika när man tar en bild till sitt CV!

Så skriver Du ett Säljande Personligt Brev

Ett Personligt brev ska vara säljande och få arbetsgivaren att vilja prata mer med dig - genom att kalla dig till en intervju. I den här modulen får du lära dig hur man får arbetsgivaren att känna sig utvald och vilja prata med just DIG.

Så förbereder Du dig inför Anställningsintervjun

I den här modulen får du ta del av dom vanligaste frågorna som rekryteraren ställer på en anställningsintervju - och tips på hur du kan tänka kring svaren! Du får praktiska tips kring klädsel, en plan för förberedelserna veckan innan, dagen innan samt timmarna innan intervjun, och tips på frågor som Du kan ställa till rekryteraren.

Skamlös Självmarknadsföring - Ditt Mindset på Anställningsintervjun

Ditt Mindset - tankesätt, är avgörande för att lyckas på en anställningsintervju! Känner du att du blir väldigt nervös, och har svårt att sälja in dig själv på intervjun? I det här avsnittet går vi igenom hur du kan tänka för att kunna erbjuda den bästa lösningen på arbetsgivarens problem - och vara mycket lugnare under själva anställningsintervjun!

Mina Bästa tips när du söker Jobb

När du har kommit så här långt i kursen har du gjort ett färdigt CV, ett Säljande Personligt Brev och är fullt förberedd för att gå på anställningsintervjuer. Nu är det dags att söka jobb och här får du mina bästa tips på hemsidorna där man kan söka jobb.

Tankesättet som Hjälper Dig genom Dina motgångar

Arbetssökarprocessen är inte lätt och kan vara en känslomässig berg-och dalbana. Att söka jobb, och inte bli kallad till intervjuer eller att få komma till intervjuer men få ett nej kan kännas tungt och påfrestande. Här får du tips på tankesätt som hjälper dig igenom dina motgångar och konkreta tips på vad du kan justera.

Kunskaperna jag önskar att jag hade haft från början...

"I den här Onlinekursen avslöjar jag mina insiderhemligheter och tekniker till hur man gör ett professionellt CV, Säljande personligt Brev och förbereder sig för anställningsintervjun på ett enkelt sätt. Så att just DU sticker ut ur mängden!"

Irina Telisova

Kursledare

CV-KURSEN
CV-KURSEN
CV-KURSEN
CV-KURSEN

Onlinekursen för dig som vill veta insiderhemligheterna 
bakom hur du får ditt CV att sticka ut ur mängden, och glänsa på anställningsintervjun!

CV-KURSEN

CV-kursen

698 kr

Pris inklusive moms


  • Timmar med material
  • När du vill i din egen takt
  • Steg för steg guider
  • Tillgång i 6 månader